Avís legal

Li donem la benvinguda a la pàgina web de UETUS CENTRE VETERINARI S.L.

A continuació, li exposem les condicions d'ús d'aquesta pàgina web. La navegació per aquesta pàgina web li atorga el rol de persona usuària de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1- IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'informa que UETUSVETERINARIS.COM és un domini de l'empresa UETUS CENTRE VETERINARI S.L. amb domicili social a C. Santa Maria, 24 de Caldes de Malavella i amb telèfon +34972471100.

La societat es denomina UETUS CENTRE VETERINARI S.L. amb CIF: B-17954850 que figura inscrita al Registre Mercantil de GIRONA, Full GI-44126, Tom 2608, Foli 6.

2- NORMES D'UTILITZACIÓ

La persona usuària es compromet a fer un ús adequat i lícit del Lloc Web així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d'aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del WEB i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals UETUS CENTRE VETERINARI S.L. o les empreses del seu grup són titulars o llicenciatàries legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l'autorització prèvia i expressa.

4- RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d'oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i de màxima qualitat.

De tota manera, l'informem que no podem garantir l'accés continuat, i que les pàgines es puguin trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

UETUS CENTRE VETERINARI S.L. no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

UETUS CENTRE VETERINARI S.L. no es fa responsable dels perjudicis que es poguessin derivar, entre altres, de:

La persona usuària, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d'aquest lloc WEB, podrà ser reclamada dels danys o perjudicis causats.

Així mateix, la persona usuària respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "spiders"... o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega irraonable sobre el funcionament del Lloc Web.

5- LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

Per a més informació, consulta la nostra Política de privacitat.